Relatiedag en Netwerkdag Eindhoven

U wilt uw relaties, klanten en prospects een bijzondere dag bezorgen. Relactive Events heeft een ruime ervaring op het gebied van events, marketing, sales en netwerken. Wij kleden de (mid)dag zo in dat dit een gegarandeerd succes zal zijn voor uw relaties en uw bedrijf. Kijk in ons menu voor de verschillende mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Relatiedag of netwerkdag op maat

Afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan voor het verzorgen van een uniek maatwerk dag. Door de intreding van de WKR is een relatiedag een interessante fiscale optie geworden. Wij verzorgen workshop(s), entertainment, rondleidingen, tochten, catering, hosts en een gepast thema. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden die er zijn! Een greep uit onze mogelijkheden (voertaal Nederlands of Engels)

 • Nostalgie Eindhoven; met DAF33 gaat u met uw relaties een mooie tour door de Kempen en Eindhoven houden. We maken op verzoek een stop op Strijp-S met rondleiding (en bijvoorbeeld lunch of diner).
 • Rondleiding op Strijp-S, de verboden stad: laat uw relaties inspireren van het creatieve hart en Philips verleden van Eindhoven.
 • Walking Dinner: loop netwerkend met uw relaties door stad Eindhoven en Strijp-S. Stop bij drie of vier restaurants voor een hapje en bijpassend wijntje. De gids vertelt u onderweg alle highlights.
 • Happen en trappen; geen zin in te lopen, ga met onze fietsen of e-scooters op pad (met gids of al puzzelend). We maken een mooie ronde langs Strijp-S, High Tech Campus en Centrum Eindhoven. Uiteraard is een aantal stops bij een aantal fantastische restaurants voor een hapje en bijpassend wijntje inbegrepen.
 • Brainport inspiratie / Eindhoven innovatie tour: meer weten over de slimste regio van Europa? Ga met onze fietsen of e-scooters op pad (met gids). We stoppen onder andere bij High Tech Campus, TU/e en Strijp-S. Op elke locatie zal een persoon u inspireren over de historie en toekomst. Onderweg kunnen we op een (aantal) uitstekende horeca locaties stoppen voor en lunch, hapje of diner.
 • Duurzaam & Sociaal Eindhoven: Wilt u uw relaties betrekken bij uw MVO beleid en breder uitdragen in een relatiedag, dan bent u op het juiste adres. Met ons keurmerk Duurzaam Ondernemer kunnen wij u inspireren. In een mooie tocht per fiets / tandem of e-scooters zullen we een drie- of viertal locaties afgaan, waarbij duurzaam en sociaal ondernemen centraal staan. Denk hierbij aan een designer die van afval weer bruikbare producten maakt (cradle 2 cradle) en een ‘boer’ die biologische / ecologische producten maakt. Of wat dacht u van een sociale onderneming, die mensen met beperkingen een kans in de arbeidsmarkt geeft. Daarnaast kunnen we een spreker inzetten, die u en uw relaties inspireert over MVO.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?