Natuur & Bos Event

Een groepsactiviteit in het groen, even heerlijk er tussen uit in het bos. Of we nu vlakbij in de Kempen en Peel blijven of we gaan naar de Ardennen, Veluwe of het Groene Hart, wij gaan graag met u mee! Ook in combinatie met vergaderen hebben wij uitstekende mogelijkheden. Hieronder volgen een aantal inspirerende activiteiten vanuit ons in de diverse bossen.

Forest Challenge Tour (bossen te Veldhoven, Best of Waalre)
– Samenwerking Gasterij ‘t Dorpsgenot, ‘t Boshuys en Hut van Mie Pils

Relactive Events heeft een aantal leuke teambuilding activiteiten waarbij u een frisse neus kunt halen in het groen. Een mooie en gezellige wandeltocht door de bossen en heide dat is de Forest Challenge Tour, de perfecte activiteit om uw groene hart op te halen! Deze tocht wordt afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten. Elk team gaat in eigen tempo op pad en zal alle opdrachten gedurende de tocht tot een goed einde moeten brengen. Lukt het jullie om de diverse puzzels op te lossen en zijn jullie het beste team tijdens onze teambuilding games verzorgt door onze instructeur? Scoor de meeste punten, loop de juiste route en wie weet wint jouw team de hoofdprijs!

Boerengolf (overal mogelijk)

Erg populair blijft het Boerengolf. In een bos zetten wij een parcours uit van meerdere holes, aan jullie de taak om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Met die welbekende bijzondere boeren golfclubs! Deze activiteit is ook te combineren met voetgolf en/of gewone golf. TIP: boek boerengolf, voetgolf, midgetgolf en golf in ons BIG GOLF EVENT te Genneper Parken Eindhoven.

Levend stratego en Expeditie Robinson (overal mogelijk)

Toe aan meer stoere en spannende activiteiten? Dan is Levend Stratego perfect voor jullie! Iedereen heeft vroeger dit spel wel eens gespeeld, in bordvariant of in levende lijve. Levend stratego is een teamspel dat strategie, tactiek en een goede samenwerking vereist. Alleen op die manier kunnen jullie de vlag van het andere team veroveren. Een bijzonder spannende activiteit om in de bossen te spelen! Een ander avontuurlijk teamspel is onze Expeditie Robinson. Teams strijden tegen elkaar in verschillende proeven. Na de eilandraad wordt de finale gespeeld met de last men standing.

Happen en trappen Eindhoven 

Dit wordt een heerlijke combinatie van stad, groen en eten/drinken. Tijdens Happen & Trappen gaan jullie een georganiseerde en unieke fietstocht (of scooter tocht) door de stad en het bos en parken maken. Er is een puzzel variant te boeken, of gidsen gaan met jullie mee op pad. Onderweg genieten jullie uiteraard van lekkere hapjes (of een 3 gangen) met een bijpassend drankje. Start- en eindlocatie flexibel in te vullen.

Mountainbike Adventure (landelijk)

Dit is de perfecte activiteit waarbij sportiviteit en fun gecombineerd wordt! Een mountainbike, ook wel MTB of ATB (All Terrain Bicycle) genoemd, is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Voor het berijden van een moeilijk begaanbaar terrein is het nodig om enkele technieken onder de knie te hebben. Sommige basistechnieken zijn makkelijk te leren, anderen zoals een bunny hop zijn een stuk lastiger. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB. Deelnemers die ervaring hebben, komen zeker aan hun trekken door het tempo in hun groepje op te voeren. In het algemeen gaan minimaal 2 ervaren begeleiding mee op pad, we zullen een officiële mountainbike route gaan opzoeken! Ben jij klaar voor het avontuur. Start/eindlocatie is altijd in overleg, mocht u een douche na afloop wensen, organiseren wij dit uiteraard.

Workshops in de natuur

Wij bieden ook een groot aantal workshops aan die erg geschikt zijn om in een bos te doen. Wat dacht u van een workshop Yoga? Of een creatieve Cult & Art workshop, zoals schilderen in de natuur! IJssculpturen is ook een leuk voorbeeld van een workshop die extra ontspannend is om in het bos te doen.

Bovenstaande is een greep uit de mogelijkheden, wij hebben genoeg keuze voor iedereen die zijn groene hart wil ophalen! Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?