Escape XL (alleen in Eindhoven!)

Al puzzelend en codes krakend binnen 60 minuten ontsnappen uit een ruimte, dat is een Escape Room. In een Escape Room wordt je met 6 tot 8 personen opgesloten in een ruimte. Door middel van het ontrafelen van cryptische codes moeten jullie uit deze ruimte ontsnappen.

Maar wat als u een teamuitje wilt organiseren met meer dan 30 of zelfs 100+ personen? Of wilt u een langere tijd bezig zijn met het Escape thema dan alleen de 60 minuten in een kamer? Relactive Events heeft de oplossing en biedt u Escape XL aan!

Escape XL in the city (outdoor)

MISSIE 1: Jullie beginnen met het oplossen van een moeilijke puzzel bij ons op Strijp-S, bij uw hotel of in een gezellig restaurant. Is dit gelukt, dan krijgen jullie de volgende opdracht, puzzel of cryptisch raadsel. Elke opdracht die jullie succesvol voltooien, brengt jullie dichter bij de volgende locatie: de Escape Room.

MISSIE 2: Als jullie deze locatie gevonden hebben gaan jullie binnen 60 minuten proberen te ontsnappen uit een echte Escape Room. Wij zorgen ervoor dat er per team een Escape Room wordt geïntegreerd in dit spannende teamspel. Nadat jullie (hopelijk) uit de Escape Room zijn ontsnapt, krijgen jullie weer verdere instructies en opdrachten om de eind locatie te vinden!

MISSIE 3: Vind de borrel/diner locatie: Elk team zal de laatste opdrachten, puzzels of cryptisch raadsels moeten oplossen om de bij de eindbestemming te komen. Welk team lukt het om de meeste punten te verdienen en op tijd aanwezig te zijn?

Deze Escape XL versie is enerzijds een spannende ontsnapping uit één van de Escape Rooms en anderzijds gaan jullie gezellig samen op pad en ontdekken jullie de omgeving van Eindhoven. De Escape Room XL in the city is op basis van beschikbaarheid en groepsgrootte.

Escape XL op locatie (indoor)

Bent u op zoek naar een locatie en wilt u graag afsluiten met een gezellig Escape teambuilding programma + eten en drinken. Wij hebben inmiddels te Strijp-S en het Evoluon Eindhoven een top Escape XL programma neergezet. Maar we kunnen natuurlijk ook naar een andere locatie komen zoals Philips Stadion, HTC de Strip, et cetera.

In 2 tot 4 uur tijd (afhankelijk van uw programma en wensen) gaat u proberen vanaf de locatie te ontsnappen door het kraken van codes, het maken van verschillende puzzels en het oplossen van cryptische raadsels.

Onze speciale app en diverse puzzels en teamopdrachten spelen hierin een centrale rol. De diverse teams dienen binnen de afgesproken tijd het gebouw of de ruimte te verlaten. Als de locatie hier niet geschikt voor is  dan moeten de teams een code zien te ontrafelen…..

Tijdens deze Escape XL kan desgewenst genoten worden van heerlijke hapjes en drankjes, zodat het een compleet uitje wordt. Het team dat als eerste weet ‘te ontsnappen’ wint een prijs!

Programma

Escape XL in the city (outdoor)

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of uw hotel
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg Escape Room XL en teams formeren van gemiddeld 6-8 personen per team.
 • Start missie 1: Vind je Escape Room
 • Missie 2: In 60 minuten ontsnappen in Escape Room
 • Start derde missie: Vind je eind(diner)locatie
 • Leuke Prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Afhankelijk van de groepsgrootte en uw beschikbare tijd, kunnen de missies en het programma aangepast worden.

Escape Room XL op locatie (indoor)

 • Maatwerk programma
 • Vooraf ontwikkeling van onze APP met QR codes op locatie
 • Opties: kort of lang programma, met of zonder eten/drinken in het totaal programma
 • Gemiddeld 8 personen per team
 • Spelduur in overleg, eventueel afgewisseld met pauzes
 • Na afloop leuke prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, diner op locatie
Afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en beschikbare tijd, zullen het programma en de tijden op maat aangepast worden.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Escape XL in the city

 • Een vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1350
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €45 per persoon

Overig:

De prijs is inclusief onze begeleiding, (pre)organisatie, originele escape rooms, de verschillende missies/opdrachten en na afloop een prijsuitreiking met leuke prijsjes voor het winnende team.

Escape XL op locatie

 • Maatwerk programma, vraag een offerte op met gewenst programma voor de exacte prijzen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 30 personen)

Wilt u naast deze activiteit nog extra activiteiten vooraf, tussendoor of na afloop boeken? Kies dan voor één of meer van de onderstaande uitbreidingen, te boeken vanaf 30 personen en op basis van beschikbaarheid:

 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 25 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €15 p.p. extra.

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?