Escape XL

Al puzzelend en codes krakend binnen 60 minuten ontsnappen uit een ruimte, dat is een Escape Room. In een EscapeRoom wordt je met 6 tot 8 personen opgesloten in een ruimte. Door middel van het ontrafelen van cryptische codes moeten jullie uit deze ruimte ontsnappen. Maar wat als u een teamuitje heeft met meer dan 30 of zelfs 100 personen? Of wilt u een langere tijd bezig zijn met het Escape thema dan alleen de 60 minuten in een kamer? Relactive Events heeft de oplossing en biedt u twee verschillende versies van Escape Room XL aan!

Escape Room XL in The City:
MISSIE 1: Jullie beginnen met het oplossen van een moeilijke puzzel bij ons op Strijp-S, bij uw hotel of in een gezellig restaurant. Is dit gelukt, dan krijgen jullie de volgende opdracht, puzzel of cryptisch raadsel. Elke opdracht die jullie succesvol voltooien, brengt jullie dichter bij de volgende locatie: de Escape Room.
MISSIE 2: Als jullie deze locatie gevonden hebben gaan jullie binnen 60 minuten proberen te ontsnappen uit een echte Escape Room. Wij zorgen ervoor dat er per team een Escape Room wordt geïntegreerd in dit spannende teamspel. Nadat jullie (hopelijk) uit de escape room zijn ontsnapt, krijgen jullie weer verdere instructies en opdrachten om de eindlocatie te vinden!
MISSIE 3: Vind de borrel/diner locatie: Elk team zal de laatste opdrachten, puzzels of cryptisch raadsels moeten oplossen om de bij de eindbestemming te komen. Welk team lukt het om de meeste punten te verdienen en op tijd aanwezig te zijn?
Deze Escape XL versie is enerzijds een spannende ontsnapping uit één van de escape rooms en anderzijds gaan jullie gezellig samen op pad en ontdekken jullie de omgeving van Eindhoven. De Escape Room XL in The City is op basis van beschikbaarheid en groepsgrootte ook in andere steden te boeken.

Escape room XL on Location (vanaf 50 personen)
U heeft zelf een top locatie afgehuurd voor uw groep voor een meeting (plenaire vergadering) of u bent op zoek naar een locatie en wil graag afsluiten met een gezellig Escape teambuilding programma + eten en drinken. Wij hebben inmiddels bij Vershal het Veem (Strijp-S) en het Evoluon Eindhoven een top Escape programma neergezet. Maar we kunnen natuurlijk ook naar een andere locatie komen zoals 1931 Den Bosch, het Philips Stadion, HTC de Strip, et cetera. In 2 tot 4 uur tijd (afhankelijk van uw programma en wensen) gaat u proberen vanaf de locatie te ontsnappen door het kraken van codes, het maken van verschillende puzzels en het oplossen van cryptische raadsels. Onze iPad met speciale app en diverse puzzels en teamopdrachten spelen hierin een centrale rol. De diverse teams dienen binnen de afgesproken tijd het gebouw of de ruimte te verlaten. Als de locatie hier niet geschikt voor is  dan moeten de teams een code zien te ontrafelen….. Tijdens deze Escape XL kan desgewenst genoten worden van heerlijke hapjes en drankjes, zodat het een compleet uitje wordt. Het team dat als eerste weet ‘te ontsnappen’ wint een prijs!

Landelijk programma

Escape Room XL in The City

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of uw hotel
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg Escape Room XL en teams formeren van gemiddeld 6 -8 personen per team.
 • Start missie 1: Vind je Escape Room
 • Missie 2: In 60 minuten ontsnappen in Escape Room
 • Start derde missie: Vind je eind(diner)locatie
 • Leuke Prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Afhankelijk van de groepsgrootte en uw beschikbare tijd, kunnen de missies en het programma aangepast worden.

Escape Room XL on Location:

 • Maatwerk programma vanaf 50 personen (tot wel 500)
 • Vooraf ontwikkeling van onze APP met QR codes of iBeacons op locatie
 • Opties: kort of lang programma, met of zonder eten/drinken in het totaal programma
 • Gemiddeld 8 personen per team
 • Spelduur in overleg, eventueel afgewisseld met pauzes
 • Na afloop leuke prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, diner op locatie
Afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en beschikbare tijd, zal het programma en tijden op maat aangepast worden.

Prijzen exclusief btw

Boek de Escape XL in the city voor:

Aantal personenPrijs
<15€600,-
15-50€40,- p.p.
50-150€38,- p.p.
>150€37,- p.p.

Duur minimaal 3,5 tot 4 uur

Deze prijs is inclusief originele Escaperooms, begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels. Tegen meerkosten verzorgen wij Escape XL in the City ook in uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175 plus ontwikkelingskosten (ntb). Vraag een offerte op!

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

Boek Escape Room XL on Location (regio Eindhoven en Den Bosch op diverse locaties)

 • Prijs t/m 50 personen €1750
 • Van 50 tot 150 personen €35 p.p.
 • Van 150 tot 500 personen €33 p.p.
 • Vanaf 500 personen €32 p.p.
– Deze prijs is inclusief iPads, begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen.
– In de prijs zit de ontwikkeling van deze teamgame op locatie inbegrepen, wij controleren deze vooraf.
– Prijs is gebaseerd op circa 4 uur op locatie (2 uur vooraf om alles gereed te maken en 2 uur gedurende het spel met u). In geval het spel op uw verzoek langer dient duren, ivm bijvoorbeeld diner pauzes, kan een meerprijs gelden.
– Desgewenst verzorgen wij deze activiteit in het Engels.
– Tegen meerkosten verzorgen wij Escape XL on Location ook in uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175 plus ontwikkelingskosten. Vraag een offerte op!
– Deze versie is te boeken vanaf 50 personen en is exclusief btw, ruimtehuur, eten en drinken.
Ten behoeve van catering in The City vooraf en achteraf stemmen wij dat graag met u af, vraag naar ons Foodbook Eindhoven.
Ten behoeve van catering on Location vooraf en achteraf stemmen wij dag graag ism de locatie met u af, of u regelt dat. Optioneel verzorgen wij de catering voor u op locatie met onze Cateraar of bijvoorbeeld Foodtrucks.
Meerprijzen/opties extra vanaf 20 personen:
 • Bier proeverij: Leuk ervoor of erna. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf € 20,00 p.p. extra.
 • Een gezellige feestavond, eventueel in thema met DJ. Vraag naar de mogelijkheden.

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?