Crazy Art

Ben je met je team of organisatie op zoek naar een activiteit waar men creativiteit in kwijt kan? Doe dan nu een workshop Crazy Art! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

De voorbereidingen
Wij stemmen een binnen- of buiten locatie af en zullen vooraf de locatie inrichten. Eventueel zorgen wij voor de nodige zeilen op tafels of vloer. Op locatie leggen wij per tafel drie verschillende soorten doek neer en leveren wij verf, kwasten, verbindingsmaterialen en desgewenst schorten.

De intro
Per tafel gaat een groepje van 3 personen aan de slag met hun art project. Eerst wordt een 2D ontwerp gemaakt aan de hand van de beschikbare maatvoeringen van het doek! Misschien past een Statue of Liberty perfect of een dier of ander voorwerp. De creativiteit ligt bij jullie, uiteraard kan onze begeleiding jullie voorzien van tips. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals zomer, winter, flora en fauna of in het kader van jullie organisatie doelen.

Schilderen, pimpen en assembleren
Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd (we gaan het niet te makkelijk maken..!) gaat het trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek aan. Houd op dat moment wel rekening met de andere 2 doeken, want deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schildertechniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eindresultaat zal zijn! Nadat de kunstwerken klaar zijn, gaan jullie de 3 schilderijen aan elkaar koppelen. Wij zorgen voor de assemblage materialen en jullie mogen zelfs nog nadenken over hoe het kunstwerk te pimpen. Misschien staan we buiten in de natuur en kunnen takjes, blaadjes, takjes etc. een toevoeging worden?

Presentatie en prijsuitreiking
Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshop. De teams mogen hun Crazy Art presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd of is het ineens een piramide geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie wordt uiteraard meegenomen. Wie worden de Crazy Art winnaars!?

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw

Boek de Crazy Art workshop voor:

Aantal personenPrijs
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

 • Locatie-, tent-, tafelhuur op aanvraag
 • Reiskosten op aanvraag
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de auto).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra.
 • Combi met Pub Quiz: t/m 50 personen €450, groepen 50 t/m 150 personen €750. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?