Crazy 88 City Challenge

Crazy 88 is een gezellig, lachwekkend en uitdagend stadsspel, die geïnspireerd is op het gelijknamige TV programma van BNN. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk opdrachten binnen de afgesproken tijd correct uit te voeren en uiteindelijk de hoogste score te halen. Alle opdrachten zijn te voet gecentreerd in en rond het centrum van de stad naar keuze. Naast doe opdrachten (waar een (team)foto gemaakt dient te worden), volgen er ook een aantal lokale vragen over cultuur, monumenten, gebouwen, bekende personen en natuur. Inmiddels hebben wij ruim 30 steden ontwikkeld waaronder Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Zandvoort. Welk team heeft uiteindelijk het meeste dosis lef, creativiteit en humor en wint de prijs!

Boek Crazy 88 met onze begeleiding: Tijdens dit stadsspel worden jullie vooraf opgedeeld in teams van circa 8 personen en gaan dan te voet op pad. Gewapend met onze unieke app (op eigen smartphone of op onze iPad) gaan jullie de omgeving ontdekken. De app zorgt voor de route en alle (jawel) 88 opdrachten onderweg. Onze begeleiding beoordeelt tijdens jullie avontuur alle gemaakte foto’s en vragen, die elk team onderweg vervult. Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft gescoord, wint een leuke prijs van ons tijdens onze prijsuitreiking.

Of boek Crazy 88 zonder onze begeleiding: U bepaalt dan het start/eindpunt en tijden, aantal teams (is aantal tickets) en of u de opdrachten laat beoordelen of niet. U koopt bij ons dus alleen tickets en de uitleg (spel app dan te downloaden op eigen smartphone). De app zorgt in de gewenste stad voor de route en alle 88 opdrachten onderweg. NB: alle foto opdrachten worden op de eigen smartphone opgeslagen (deze ontvangen wij niet, AVG proof). Als u de teams wilt beoordelen, dan dienen zij de gemaakte foto’s te delen via bijvoorbeeld WhatsApp. U bent uiteraard niet verplicht om te beoordelen en een prijsuitreiking  te koppelen aan uw event.

Programma met onze begelediing

We starten en eindigen bij een horeca locatie in de stad naar keuze. Deze regelt u, of verzorgen wij. Wij werken met meerdere horeca locaties samen en verzorgen dan ook graag een vergaderruimte en passende lunch, borrel en diner. Wilt u de groep splitsen in een fun teambuilding zoals dit stadsspel maar ook een inhoudelijk programma met gids? Boek dan extra een rondleiding.

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje of  lunch vooraf
 • Uitleg Crazy 88 en teams formeren van (gemiddeld) 8 personen per team
 • Start Challenge met onze app (volledig geautomatiseerd). Keuze vooraf (bij uw boeking) via uw eigen smartphones of met onze iPads 9,7″.
  • Ter beoordeling van de foto’s wordt ook een groepswhatsapp opgesteld.
 • Optie: uitbreiding onderweg met teambuilding games, pauze drankje, snack, ijsje ed.
 • Retour teams, prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Crazy 88 (op unieke app) t/m 30 personen bedraagt €900 (inclusief beoordelen alle foto’s)
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €30 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop. **Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten door variërend tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Opties / meerprijzen (vanaf 30 personen)

 • Boek bij ons ook de horeca vooraf en/of achteraf, voor u 1 crediteur, voor €35 servicekosten. Prijzen op aanvraag.
 • Per team stelt u 1 teamcaptain aan, die op zijn/haar smartphone onze app downloadt. Tegen meerprijs van €75 per team verzorgen wij een iPad 9,7″ per team, u dient vooraf de keuze te maken welke optie u wenst. iPads op basis van beschikbaarheid.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in de app. Of boek Crazy 88 in een stad die nog niet door ons is ontwikkeld. Meerprijs op aanvraag.
 • Leuke teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling met extra bonuspunten tijdens uw tocht voor € 9 p.p. extra.
 • Streetgolf: Doorloop tijdens de tocht een parcours van 3 holes op Strijp-S. In hoeveel slagen (uiteraard met een soft balletje) bereikt elk team de hole? Scoor extra bonuspunten en boek streetgolf als extra teambuilding voor €12 p.p. extra.

OPTIE: Crazy 88 zonder begeleiding t/m 30 personen in onze ontwikkelde steden (u krijgt dan 4 tickets voor 4 teams) voor €400. Elk ticket extra voor €100 meerprijs. Advies teamgrootte ca. 7 a 8 personen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?