Crazy 88 City Challenge

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in Brabant en is meerdere keren verkozen tot beste binnenstad van Nederland. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen (langste barrenstraat van Nederland), restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. Eindhoven “City of Technology en Design” kent ook een rijke historie. Deze op het oog jonge en moderne stad is één van de oudste steden van Nederland. Laat je door Eindhoven verrassen….

Crazy 88 is een gezellige, lachwekkende en uitdagende citygame wat geïnspireerd is op het populaire gelijknamige TV programma van BNN. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren binnen de afgesproken tijd. De opdrachten zijn gecentreerd in en rond het centrum van Eindhoven of Strijp-S waar je een dosis lef, creativiteit en humor voor nodig hebt!

Bij ontvangst in een gezellig café/restaurant in hartje Eindhoven wacht de instructeur jullie op. Na een korte uitleg krijgen jullie een lijst met vele foto- en video-opdrachten mee en gaan jullie per team op pad.  Met behulp van WhatsApp sturen jullie filmpjes en foto’s als bewijsmateriaal door naar de instructeur die vervolgens wel of geen punten toekent. Welk team is het meest creatief en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Crazy 88 en teams formeren van gemiddeld 6- 8 personen per team
 • Start Crazy 88 inclusief veel interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek de Crazy 88 voor:

Aantal personenPrijs
<10€200,-
10-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?