Bedrijfsuitje Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van provincie Antwerpen en biedt prachtige musea, inspirerende architectuur, gezellige café’s en leuke markten. Deze stad heeft een divers aanbod aan winkels, geschiedenis, cultuur en gezelligheid. Het is een typisch Vlaamse stad die toch op een steenworp afstand van de Nederlandse grens ligt. Bezichtig de prachtige Onze Lieve Vrouwekathedraal, bekijk een van de mooiste stadsdierentuinen van Europa en neem een kijkje op de Grote Markt. De Grote Markt is het centrum van Antwerpen omringt door de leukste terrassen. Aan de Grote Markt grenst het Antwerpse Stadhuis die dient als blikvanger voor het prachtige plein.

Antwerpen is een stad waar je geweest moet zijn! Naast een traditionele rondleiding is het erg leuk om deze stad optimaal te kunnen beleven in diverse en goed verzorgde teambuilding activiteiten, workshops en citygames, zoals:
• iPad City Game (teambuilding, stad verkennen, innovatief, ontspannen, maatwerk)
• Crazy88 (teambuilding, uit je comfort zone, hilarisch)
• IJssculpturen (vernieuwend, gezellig, creatief, heel het jaar te verzorgen)
• Quiz (vele soorten en maten, van pubquiz tot zakelijk diner quiz van hoog formaat)
• Workshop in balans (interactief, teamspellen, samenwerken, incl. tool zelfbalancerend voertuig)
• Mountainbiken (vanaf uw hotel; via de stad de bossen in, onder leiding van instructeurs)
• Expeditie Robinson (meer actief, op grasveld of strand, communicatie, vertrouwen, mentaal)

Genoemde activiteiten zijn een greep uit onze mogelijkheden. Kijk hiernaast in de menu structuur over de vele ander activiteiten en vraag ons een offerte aan. Be Relactive Events verzorgt optioneel complete arrangementen inclusief bijvoorbeeld transport, accommodatie, hostess en eten. Anders worden jullie hartelijk ontvangen op het centrale station, in uw hotel cq. vergaderlocatie of op een vooraf afgesproken horeca locatie.

Goed om te weten

Vrijwel altijd maatwerk. Ter info is een teamactiviteit of workshop, inclusief begeleiding en organisatie al vanaf €20,00 per persoon te boeken, exclusief horeca, btw, transport-, reis- en verblijfkosten. Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

  Gewenste regio *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?