Beachvolleybal

Zin een een gezellige, sportieve en competitieve dag? Dan is beach volleyballen echt iets voor jou. Met de voeten in het zand ga je de competitie aan met jouw collega’s. Bij ontvangst, eventueel onder het genot van een drankje, zal de instructeur alle regels uitleggen en dan kunnen jullie van start. Maar niet zonder een warming-up! Als iedereen warm is kan het toernooi echt beginnen. Met minimaal 4 tot maximaal 6 personen per team probeer je zo snel mogelijk punten te scoren door de bal bij de tegenstander op de grond smashen. Het leuke van beachvolleybal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net van de grond te halen, zand happen dus! Als alle rondes zijn gespeeld vindt de prijsuitreiking plaats waar, op basis van de gewonnen wedstrijden, een team beloond wordt met de hoofdprijs.

Op de meeste locaties staat vervolgens een heerlijke borrel en barbecue klaar!

Beach volleybal wordt outdoor gegeven en verzorgen wij meestal op diverse recreatie terreinen met een strand of aan de kust. Tegen meerprijs komen wij uiteraard naar uw locatie. Op verzoek verzorgen wij deze volleybal activiteit op een grasveld. Houd er rekening mee dat de palen dan in het grasveld de grond in kunnen gaan.

Afhankelijk van het aantal deelnemers (en teams) zullen we een competitie programma samenstellen. De wedstrijden tussen 2 teams zijn relatief kort maar krachtig. De wedstrijd wordt begeleid door onze scheidsrechter. Bij grote groepen verzorgen wij meerdere volleybal velden.

Landelijk Programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant paviljoen
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg Beachvolleybal, teams formeren van (normaal) 4-6 personen per team
 • Start Beachvolleybal
 • Optie: uitbreiding met extra teambuilding games (als een groot roulatie competitie programma). Denk bijvoorbeeld aan Robinsons games, of een meer recreatieve workshop als zandsculpturen.
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek Beachvolleybal voor:

Aantal personenPrijs
<20€500,-
20-50€25,- p.p.
50-150€23,- p.p.
>150€22,- p.p.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Meer informatie

 • Deze prijs is inclusief begeleiding, materialen, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • De locatiehuur is altijd op basis van beschikbaarheid, bij sommige locaties geldt een toeslag van circa €5 tot €10 per persoon voor gebruik van douches/toiletten. Gezien de sportieve aard van deze groepsactiviteit, is een douche gelegenheid na afloop wenselijk. Neem extra kleding mee!
 • Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze activiteit ook in uw woonplaats. Wij komen dan tegen transportkosten de materialen mee naar uw locatie. Vraag een offerte op.
 • Boek beach volleybal in combinatie met een tour, city game of andere workshop en krijg korting!

Extra mogelijkheden (minimaal 25 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?