Autopuzzeltocht in 30 steden

Helaas zijn groepsuitjes voorlopig niet mogelijk, we houden de RIVM maatregelen uiteraard in de gaten. Eén van de uitjes die bij ons wel gedaan mogen worden, is de autopuzzeltocht voor gezinnen of bekenden binnen de RIVM regels. Met elkaar in je auto, al navigerend door een stad navigeren. Ga dus nu samen met je gezin in deze Corona periode er even op uit! Koop eenvoudig in onze webshop voor €20 / auto!

Autopuzzeltocht Teambuilding Winter Editie (maatwerk)

De Autopuzzeltocht Teambuilding is een speciale winter tocht door Eindhoven en omgeving in teams. Dit is een APP route en teambuilding en jullie bepalen zelf de prijs, want er valt nogal wat te kiezen! Het is bovendien mogelijk om de tocht in een andere stad of vanaf jullie locatie op maat te maken en jullie bepalen tevens de tijdsduur. We hebben tochten van een uur tot wel een hele dag! De keuzes zijn:

 1. Voertaal Nederlands of Engels
 2. In stad (route) Eindhoven of in een andere stad of afwijkende route (kortom een maatwerk route)
 3. Op jullie smartphones en/of tablets. Of op onze huur tablets (per auto 1)
 4. Route met vast start/eind punt en waarbij het volgende punt op de route nog onbekend is (puzzelen!). Of een “open route” waarbij de route vooraf bekend is (en het mogelijk is overal te starten).
 5. Realtime score, interactie, chat & cheat functie en dus competitie onder de teams (continue in verbinding met andere teams / auto’s). Of geen realtime interactie en score onderweg (single use).
 6. Inclusief kindervragen en -opdrachten (dus voor gezinsuitjes, familie uitjes en personeelsvereniging uitje oid.) of enkel volwassenenvragen en -opdrachten (voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes algemeen).
 7. Inclusief onderweg met onze begeleiding een teambuilding activiteit erbij of een museum/restaurant bezoek. Of zonder extra uitbreidingen die via ons verzorgd worden.
 8. Inclusief extra eigen vragen en opdrachten over jullie organisatie of bijeenkomst bijvoorbeeld. Of vanuit ons de standaard vragen/puzzels/opdrachten.

Het platform waarop gespeeld wordt is een speciaal ontwikkelde APP. Deze APP is flexibel door ons in te vullen, navigeert via Google maps en verstrekt vele leuke raadsels, vragen, puzzels en foto- en filmopdrachten. Aan jullie tijdens de route de taak om de chauffeur juist op weg te navigeren en onderweg alle opdrachten goed te volbrengen. De tocht draait uiteraard niet om snelheid, maar om kennis en teambuilding! Tevens is het mogelijk om een aantal tussenstops te integreren voor een drankje, teambuilding activiteit met onze begeleiding of een museumbezoek of bedrijfsbezoek of iets dergelijks.

De tocht in Eindhoven brengt je langs verschillende bezienswaardigheden van Eindhoven zoals Strijp-S, Strijp-T, Philips Stadion, TU/e, High Tech Campus, DAF museum, Genneper Parken (Eindhoven museum), het Evoluon en een aantal gezellige naastliggende dorpjes. Wil je de route op maat, dat we starten bij jullie kantoor? Dat kan!

Je gaat dus met eigen auto’s op pad. Wens je echter een tocht in een bijzonder voertuig zoals een TukTuk of Daf of 2CV?

Programma voorbeeld

Vertrektijd en startlocatie in overleg, maatwerk (24/7)

 • Optioneel ontvangst met een kop koffie en thee en iets lekkers, verzamelplek Strijp-S, centrum, Genneper Parken, High Tech Campus ed.

Vertrek in teams, elk team in een auto. Per auto 1 tablet of smartphone met speciale APP erop

 • Optioneel zullen wij bij aanvang present zijn, tablets uitdelen en uitleg verstrekken over de route en tocht
 • Top voor onderweg: restaurant stop (lunch of borrel), museum bezoek, teambuilding met onze begeleiding
 • Tip voor onderweg: neem in de auto eten/drinken mee. Plan een bedrijfsbezoek.

Tocht van 1, 2, 3 of meer uren. Maatwerk en hoe langer de tour, opladers meenemen in de auto!

Terugkomst; eindigen met leuke prijsuitreiking, borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue.

Prijzen exclusief 21% btw

Boek deze ‘standaard’ (2) autopuzzeltocht Eindhoven winter editie nu! Dit betreft een open ‘volwassenen’ tocht (4, 6) in voertaal Nederlands (1), single use (5) en zonder extra’s (3, 7, 8)

Aantal auto'sPrijs
<4€132,-
4-15€33,- per auto
15-50€31,- per auto
>50€30,- per auto

Meerprijzen en opties:

 1. Voertaal Engels is mogelijk en zonder meerprijs, maar geldt dan voor alle teams.
 2. Maatwerk route is te verzorgen, waarbij diverse steden reeds ontwikkeld zijn (en dus zonder meerprijs). Overige maatwerk routes op aanvraag en tegen geringe meerprijs (stelpost €100 tot €450 extra, afhankelijk van duur en of wij deze vooraf wel of niet inspecteren)
 3. De App installeer je simpel op je eigen Apple iPhone of iPad en moet voorzien zijn GPS, 3G/4G en minimaal iOs versie 12.3 en hoger. Voor de teambuilding realtime versie dienen iPads te worden gebruik. In geval je geen iPhone of iPad hebt of wilt inzetten, kunnen jullie een iPad met datakaart bij ons huren. Huurkosten bedragen €50 exclusief 21% btw per stuk en per dag (24 uur). Deze worden dan per pakketdienst naar je kantoor gestuurd.
 4. Een puzzelroute met vast start/eindpunt is mogelijk en zonder meerprijs, maar geldt dan voor alle teams.
 5. Bovenstaande prijs is gebaseerd op een APP die op de smartphone gespeeld kan worden waar en wanneer je wilt. De realtime versie met live scores, chat en cheat functies wordt gespeeld op iPads. Deze extra features en speciaal APP ontwikkeling kost €30 exclusief 21% btw per spel (auto) extra. LET OP: Wij zullen als begeleiding dan ook online aanwezig zijn, de route volgen en punten toekennen voor foto en film opdrachten. Wij chatten ook met jullie en zullen tevens random extra (bonus)opdrachten sturen. Afsluitend verzorgen wij tevens een leuke prijsuitreiking. Kortom in deze tour is veel meer interactie, competitie en beleving en zullen wij afspraken moeten maken voor de start- en eindtijd + locatie.
 6. Een route met kindervragen erbij is mogelijk en zonder meerprijs, maar geldt dan voor alle teams.
 7. Optie meerprijzen zie onder!
 8. Optie eigen vragen en opdrachten is in de realtime versie mogelijk en zonder meerprijs. In de single use versie vragen wij eenmalig €40 exclusief btw extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 4 auto's)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 12,50 p.p. extra.
 • Boerengolf + Voetgolf of Streetgolf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips, DAF of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips-, DAF-, PSV- of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra.