Landelijke anderhalve meter groepsuitjes en andere online teambuilding spellen voor individu, duo of teams

Vrijwel al onze activiteiten waaronder tochten en tours, stadsspellen, workshops en divers online quizzen (met 100 opdrachten) zijn coronaproof en landelijk uit te voeren. Ervaar een teamuitje of bedrijfsuitje op 1,5 meter afstand, of boek een gezellige online teambuilding game bij ons. Wij adviseren je graag en stuur ons een e-mail of bel ons.

NIEUW: Fun Tochten Nederland (voor individu en groepen)

Wil je alleen, met je gezin, vrienden, collega's op 1,5 meter afstand wat doen? Coronaproof? Dat kan via onze speciale App in ruim 30 steden! Kijk dan nu op onze nieuwste website www.funtochten.nl

Online via unieke App

Onze Fun Tochten worden ondersteund door het best mogelijke wereldwijde platform van MooveTEAM. De diverse tochten zijn ontwikkeld voor individuen en kleine groepjes (zoals een gezin, klein team of duo’s) en voor jong en oud. Je speelt de Fun Tocht op eigen GSM met Android 9.0 en hoger of iOS 12.0 en hoger. De App is in de App store en Google store te downloaden op je eigen Smartphone.

30 Steden en groeiende

Boek nu gezellige, unieke en leuke FUN tochten in heel Nederland. Per auto, per fiets of snorfiets of heerlijk te voet kun je kiezen uit 30 gebieden (steden). En per stad kun je ook nog kiezen uit een route met vragen/opdrachten voor kinderen of een route voor volwassenen. De route is altijd een originele Fun Tocht met 50 leuke vragen, puzzels, foto- en filmopdrachten.